Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   15 грн.
ЦЕНА:   34 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Контрольна з обліку їдальні на підприємстві   (ID работы: 4653)

Направление: Учет и аудит
Предмет: Учет в бюджетных учреждениях
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 13
Год защиты: 2006
Язык: Украинский
Задание
ЗМІСТ
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури

Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Другие работы этого направления
Задача облік у бюджетних установах
Задача облік у бюджетних установах
Облік у бюджетних установах
Облік у бюджетних установах
Задача облік у бюджетних установах
Практична робота облік в бюджетних установах
Облік і звітність доходів і видатків місцевих бюджетів: організація та методика
Особливості фінансово-господарської діяльності бюджетних установ та їх вплив на методику і організацію обліку
Аналіз теоретичних і практичних питань індивідуального (персоніфікованого) обліку в системі державного пенсійного страхування
Звітність підприємства
Задача облік в бюджетних установах
Організація бухгалтерського обліку видатків бюджетних установ
Організація бухгалтерського обліку матеріальних запасів бюджетних установ
Облік у бюджетних установах
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік у бюджетних установах" (Варіант 2)