ЦЕНА:
15 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
34 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Контрольна з обліку їдальні на підприємстві (ID работы: 4653) |
Направление: | Учет и аудит |
Предмет: | Учет в бюджетных учреждениях |
Тип работы: | Контрольная работа |
Число страниц: | 13 |
Год защиты: | 2006 |
Язык: | Украинский |
Задание
ЗМІСТ
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Класифікація та оцінка основних засобів, документальне оформлення їх руху
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Другие работы этого направления