Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   25 грн.
ЦЕНА:   58 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Довірчі товариства   (ID работы: 219)

Направление: Фінанси
Предмет: Государственные финансы
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 10
Год защиты: 2009
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Довірчі товариства як посередники фінансового ринку.
2. Останній раз компанія „Dominic" сплатила на кожну акцію дивіденд 225 грн. Компанія сподівається, що її дивіденди щорічно будуть зростати на 1,5 %. Визначте ціну акції, якщо не¬обхідну ставку доходу взяти 10 %.
Висновки
Список використаної літератури
Введение
Необхідність запровадження довірчих відносин в Україні, відтак і їх розгалуженого правового регулювання, викликана і пов’язана з реформуванням правової системи України в цілому та докорінним оновленням цивільного законодавства.
Перехід до ринкової економіки обумовив перш за все реформування відносин власності, включаючи її роздержавлення і приватизацію як ефективний шлях до утворення вільних та юридично рівних суб’єктів підприємництва.
Існуючий досвід переходу держав на більш високий щабель економічного і суспільного розвитку засвідчує, що серед численних факторів, які впливають на процес реформування економіки, є розвиненість ринкової інфраструктури,
Заключение
Довірче товариство - товариство з додатковою відповідальністю, яке здійснює представницьку діяльність відповідно до договору, укладеного з довірителями майна щодо реалізації їх прав власників. Майном довірителя є кошти, цінні папери та документи, які засвідчують право власності довірителя.
Довіритель майна - юридична особа або громадянин, які передають довірчому товариству повноваження власника належного їм майна відповідно до умов укладеного між ними договору.
Довірче товариство має розрахунковий рахунок, який відкривається комерційним банком, що обслуговує здійснення довірчих операцій і забезпечує
Литература
1. Про банки і банківську діяльність. Закон України від 7 грудня 2000 р. № 2121-ІП.
2. Про страхування. Закон України від 7 березня 1996 р. М 85/96-ВР.
3. Про довірчі товариства. Декрет Кабінету Міністрів України від 17 березня 1993р. № 23—93.
4. Кавалєц С. Реформування колишніх ощадних банків: можливості та
Другие работы этого направления