ЦЕНА:
150 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
345 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Організація торгівлі непродовольчими товарами та шляхи її вдосконалення на основі магазину непродовольчих товарів ФОП "Каприз" (ID работы: 8757) |
Направление: | Экономика |
Предмет: | Коммерческая деятельность |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 45 |
Год защиты: | 2020 |
ВУЗ: | Херсонский Кооперативный Экономико-Правовой Колледж |
Язык: | Украинский |
Задание
ВСТУП
1 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ТОВАРНОГО ОБІГУ
1.1. Суть і зміст комерційної діяльності підприємства
1.2. Правила продажу непродовольчих товарів, як запорука культури торговельного обслуговування населення
Висновки до розділу 1
2 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ ТА ОБСЛУГОВУВАНЬ ПОКУПЦІВ
2.1. Організаційно-комерційна діяльність торговельного підприємства
2.2. Характеристика методів продажу непродовольчих товарів
2.3. Особливості організацій процесу продажу непродовольчих товарів на торговельному підприємстві
Висновки до розділу 2
3 РОЗДІЛ. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДАЖУ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Висновки до розділу 3
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
1 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ТОВАРНОГО ОБІГУ
1.1. Суть і зміст комерційної діяльності підприємства
1.2. Правила продажу непродовольчих товарів, як запорука культури торговельного обслуговування населення
Висновки до розділу 1
2 РОЗДІЛ. КОМЕРЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ ТА ОБСЛУГОВУВАНЬ ПОКУПЦІВ
2.1. Організаційно-комерційна діяльність торговельного підприємства
2.2. Характеристика методів продажу непродовольчих товарів
2.3. Особливості організацій процесу продажу непродовольчих товарів на торговельному підприємстві
Висновки до розділу 2
3 РОЗДІЛ. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОДАЖУ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Висновки до розділу 3
ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления