Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   100 грн.
ЦЕНА:   230 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Контрольна робота з ДИПЛОМАТИЧНОГО ПРОТОКОЛУ ТА ДІЛОВОГО ЕТИКЕТУ   (ID работы: 8389)

Направление: Другие
Предмет: Дипломатический протокол и деловой этикет
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 16
Год защиты: 2018
ВУЗ: Киевский Институт Международных Отношений (КИМО)
Язык: Украинский
Задание
Вимоги до контрольної роботи

Ви маєте обрати для себе країну (далі – "Ваша Країна") та її державних діячів (далі – "Ваш Герой"), стосовно якої будуть виконані завдання.
Критерій вибору країни – її назва має починатися на літеру, з якої починається ваше прізвище.
Критерій вибору Вашого Героя – це має бути на вибір або глава держави, або глава уряду, або міністр закордонних справ Вашої Країни.
Наприклад: контрольна робота студента Петренко Івана стосується на вибір: Панами, Пакистану, Польщі, Португалії і т.п. та відповідних державних діячів, які були при владі в тих країнах в період після 1945 р. Для різних завдань ви можете використовувати різних державних діячів обраної країни (наприклад, для першого завдання – глава уряду, для другого - президент). Але для всіх завдань ви обираєте одну Вашу Країну.

1. Перше завдання стосується характеристики зовнішнього вигляду. Підібрати фото (всього 2 фото), де фігурує Ваш Герой:
• ситуація, де Ваш Герой перебуває з візитом в іншій країні (з подружжям або без)
• ситуація, де Ваш Герой бере участь у заходах (церемонія, робоча поїздка по країні, публічні виступи і т.п.) всередині своєї країни.
Завдання полягає в тому, щоб дати коротку характеристику зовнішнього вигляду Вашого Героя з точки зору відповідності заходу та ситуації, нормам дипломатичного етикету та протоколу. Всі фото мають бути підписані (країна, дата, учасники події).

2. Друге завдання полягає в тому, щоб скласти макет запрошення на прийом:
• обід на честь іноземного гостя, який перебуває з візитом у Вашій країні (запрошення від імені Вашого Героя)
• аля-фуршет, організований посольством Вашої країни в іншій державі (на вибір) з нагоди національного свята Вашої країни.
Немає необхідності шукати оригінальне запрошення. Ви складаєте макет відповідно до рівня заходу та тих вимог, що ставляться до організації відповідного прийому.

3. Третє завдання має проілюструвати церемонії відвідання пам’ятних місць у Вашій країні під час візитів глав іноземних держав. Пам’ятні місця – це меморіали, які визначені як обов’язкові для відвідання та вшанування іноземними делегаціями під час їхніх візитів у країну. Фото мають бути підписані (місце, країна, дата, учасники церемонії).

4. Четверте завдання має описати протокольні подарунки, що вручалися делегацією Вашої країни під час візитів Вашого Героя до іноземної країни. Опис передбачає коротку характеристику подарунка, в чому його цінність чи символічність, чи був цей вибір вдалим (на вашу думку). Окрім характеристики, має бути мінімум одне фото з підписом (країна, дата, учасники події).
Содержание
Країна – Канада
Герой – Джастін Трюдо, прем’єр-міністр, голова уряду