Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   1000 грн.
ЦЕНА:   2300 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Проект комплексного закладу у м. Івано-Франківськ, до складу якого входить кафе молодіжне і дискобаром, де реалізується кулінарна продукція збагачена йодом   (ID работы: 8336)

Направление: Гостиннично-ресторанный бизнес
Предмет: Организация ресторанного хозяйства
Тип работы: Магистерская работа
Число страниц: 173
Год защиты: 2018
ВУЗ: Открытый Международный Университет Развития Человека «Украина» (ОМУРаЧ)
Язык: Украинский
Содержание
ЗМІСТ:
ВСТУП
1. ОБҐРУНТУВАННЯ (ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ) ПРОЕКТУ
1.1 ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.2 МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ
1.2.1 ДОСЛІДЖЕННЯ АРЕАЛУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1.2.2 АНАЛІЗ РИНКУ ПОСЛУГ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РАЙОНУ
1.2.3 ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ СПОЖИВАЧІВ В АРЕАЛІ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ
1.2.4 ВИЗНАЧЕННЯ ЄМКОСТІ РИНКУ ТА ЙОГО СЕГМЕНТАЦІЯ
1.2.5 ВИЗНАЧЕННЯ МОЖЛИВИХ ТИПІВ ПІДПРИЄМСТВ ДЛЯ ПРОЕКТУВАННЯ
2. ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ
2.1 МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ
2.2 МОДЕЛЮВАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ
2.3 ВИЗНАЧЕННЯ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
2.4 ПРОЕКТУВАННЯ ПРОЦЕСУ СКЛАДАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ ПРОДУКТІВ
2.5 ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ МЕХАНІЧНОГО КУЛІНАРНОГО ОБРОБЛЕННЯ СИРОВИНИ ТА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ (ЗАГОТІВЕЛЬНІ ЦЕХИ)
2.6 ПРОЕКТУВАННЯ ДОГОТІВЕЛЬНИХ, ДОПОМІЖНИХ, АДМІНІСТРАТИВНО-ПОБУТОВИХ ТА ТЕХНІЧНИХ ПРИМІЩЕНЬ НОРМАТИВНИМ МЕТОДОМ ІЗ ВРАХУВАННЯМ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ
2.7 САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЕКТОВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА
2.8 ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНЕ РІШЕННЯ ТА ЗВ'ЯЗОК ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ГРУП ПРИМІЩЕНЬ
3. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНИЙ РОЗДІЛ
3.1 РОЗРОБЛЕННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ АРХІТЕКТУРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ
3.2 ВИЗНАЧЕННЯ ІНЖЕНЕРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ОБ’ЄКТУ
3.3 ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ДИЗАЙНУ ПІДПРИЄМСТВА
3.4 БУДІВЕЛЬНО-ТЕХНІЧНІ ПОКАЗНИКИ ПРОЕКТУВАННЯ. КОШТОРИС БУДІВНИЦТВА
3.5 ЗАХОДИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ТА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ
4. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗДІЛ
4.1 УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
4.1.1 ВИЗНАЧЕННЯ ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВОГО СТАТУСУ ПРОЕКТОВАНОГО ЗАКЛАДУ
4.1.2 РОЗРОБЛЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ
4.1.3 РОЗРОБКА ШТАТНОГО РОЗКЛАДУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
4.2 ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ
4.2.1 ОБҐРУНТУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ ДОХОДІВ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
4.2.2 ПЛАНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНИХ АКТИВІВ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
4.2.3 ПЛАН З ПРАЦІ
4.2.4 ПЛАНУВАННЯ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ ЗАКЛАДУ
4.2.5 ПЛАНУВАННЯ ОПЕРАЦІЙНОГО ПРИБУТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
4.2.6 ПЛАНУВАННЯ ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ НА 5 РОКІВ
4.2.7 ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ КАПІТАЛЬНИХ ВКЛАДЕНЬ, ОКУПНОСТІ ПРОЕКТУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
5. РОЗВИТОК ПРОЕКТУ
5.1 НАУКОВО ЕТНОГРАФІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ
5.2 ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОЗДОРОВЧОГО ТА ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ
5.3 ХАРАКТЕРИСТИКА ЙОДОВМІСТНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
5.4 ВИВЧЕННЯ СПОЖИВЧИХ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНО ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
5.5 УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ТА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНИХ ЧИ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ЩО ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ УПРОЕКТОВАНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ХАРЧУВАННЯ
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА
Другие работы этого направления