Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   25 грн.
ЦЕНА:   58 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Задача сімейне право   (ID работы: 7490)

Направление: Право
Предмет: Семейное право
Тип работы: Задача
Число страниц: 8
Год защиты: 2016
Язык: Украинский
Задание
Задача №1

Корольова під час реєстрації шлюбу з Білоусовим виявила бажання носити прізвище чоловіка. Її клопотання було задоволене. Через деякий час вона, вже Білоусова, звернулася до державного органу реєстрації актів цивільного стану та попросила залишити їй дошлюбне прізвище, тому що цього вимагають її діти від першого шлюбу.
Чи повинен державний орган реєстрації актів цивільного стану задовольнити це клопотання?

Задача № 2

16-річна Денисова народила дитину та через три тижні подала заяву до державного органу реєстрації актів цивільного стану про реєстрацію народження. Працівник державного органу реєстрації актів цивільного стану вимагав у неї письмову згоду батьків на державну реєстрацію народження дитини та зобов’язання надавати матеріальну допомогу, пояснюючи це тим, що Денисова не досягла повноліття. Батьки відмовилися дати згоду, посилаючись на своє матеріальне становище та поведінку доньки, яка народила дитину проти їх волі.
Дайте правову оцінку діям працівника державного органу реєстрації актів цивільного стану. Які особливості встановлення походження дитини, якщо її батьки неповнолітні?
Другие работы этого направления