ЦЕНА:
800 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
1840 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Облік та аналіз готової продукції підприємства на прикладі ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» (ID работы: 7377) |
Направление: | Учет и аудит |
Предмет: | Бухгалтерский учет |
Тип работы: | Дипломная работа |
Число страниц: | 67 |
Год защиты: | 2016 |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
1.ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
1.1.Економічна характеристика готової продукції та її класифікація
1.2.Визнання та оцінка готової продукції
2.МЕТОДИКА ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
2.1.Організаційно-економічна характеристика ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»
2.2. Первинний облік операцій з готовою продукцією та її реалізацією
2.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції на підприємстві
2.4. Методика підготовки показників форм звітностіщо відображають операції із готовою продукції на підприємстві
3.АНАЛІЗ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
3.1. Аналіз динаміки, складу і структури виробництва та реалізації готової продукції
3.2. Аналіз оборотності готової продукції
3.3. Аналіз ефективності реалізації готової продукції
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
1.ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
1.1.Економічна характеристика готової продукції та її класифікація
1.2.Визнання та оцінка готової продукції
2.МЕТОДИКА ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
2.1.Організаційно-економічна характеристика ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод»
2.2. Первинний облік операцій з готовою продукцією та її реалізацією
2.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції на підприємстві
2.4. Методика підготовки показників форм звітностіщо відображають операції із готовою продукції на підприємстві
3.АНАЛІЗ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПРИКЛАДІ ПАТ «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»
3.1. Аналіз динаміки, складу і структури виробництва та реалізації готової продукції
3.2. Аналіз оборотності готової продукції
3.3. Аналіз ефективності реалізації готової продукції
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления