Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   100 грн.
ЦЕНА:   229 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Вплив міжнародних фінансових організацій на подолання дефіцитів національних бюджетів країн що перебувають у кризі   (ID работы: 631)

Направление: Экономика
Предмет: Макроэкономика
Тип работы: Эссе
Число страниц: 16
Год защиты: 2009
Язык: Украинский
Введение
Теперішня світова фінансова криза, яка охопила всі країни, у тому числі й Україну, свідчить про те, що у здійснюваній грошовій політиці допущені серйозні прорахунки, через що вона не відповідає вимогам життя. Відсутнє правильне розуміння процесів, які відбуваються в сучасних грошових механізмах. Це не дозволяє виробити правильні практичні рекомендації.
Сьогодні фінансисти, державні мужі й політики всього світу задумуються над тим, що треба зробити, аби спекуляція „грошовими бульбашками” не охопила весь світ, не паралізувала економічного життя.
Навіть керівники банків, які ще недавно домагалися повного невтручання держави в грошову політику, нині, в умовах фінансової кризи докорінно змінили свої погляди і виступають за державне регулювання грошово-кредитної політики, просять у держави захисту та підтримки.
Будучи пов’язаною з недоліками в організації кредитної грошової системи, сучасна світова економічна і фінансова криза, яка вибухнула останнім часом, розорює компанії, банки, страхові організації, підприємства, які закриваються та звільняють робітників, позбавляючи широкі верстви населення праці й засобів до існування.
Світові втрати від фінансової кризи становлять $5 трлн. Це 160 бюджетів України. Світова економіка перебуває у стані великої нестійкості, ризикуючи дійти до найбільшого краху від часу Великої депресії.
В останні три десятиліття обсяги кредитів зростали швидше валового продукту як у США, так і в світі загалом.
Прямим наслідком порушення вимог економічних законів стало те, що величезний рівень зловживань і прямого фінансового шахрайства поширився з однієї країни на весь світ.
Усе це стало можливим тільки через функціонування відірваних від золота кредитних грошей, які не мають внутрішньої вартості й позбавлені об’єктивного, автоматичного механізму саморегуляції, що не допускав би випуску зайвих грошей, а доконче потрібного свідомого регулювання їхнього функціонування ніхто не здійснював........
Литература
Список використаної літератури
1. Persaud A. The financial crisis may hasten European integration but slow global banking [Електронний ресурс]. Режим доступу – http://www.voxeu.org/index. php?q=node/2070.
2. Джордж Сорос: Це найнебезпечніша за останні 60 років криза [Електронний ресурс]. Режим доступу – http://news.finance.ua/ua/toplist/~/2/3/116647
3. Нобелівський лауреат Джозеф Стігліц : Криза може відправити за межу бідності ще 200 мільйонів людей по всьому світу [Електронний ресурс]. Режим доступу - http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2009/04/24/158634
4. http://online.wsj.com/article/SB125409459507644953.html
5. The New York Review of Books, Vol. 56. nr. 12, 16.07.2009
Другие работы этого направления
Суть інфляції та ї види
Макроекономічна нестабільність
Основні індикатори макроекономічного розвитку України в міжнародному порівнянні
Гіпермаркети, особливості та перспективи розвитку в Україні
Сукупний попит – сукупна пропозиція як модель економічної рівноваги
Структура та динаміка споживчого ринку як показники рівня життя населення
Соціально-економічні наслідки інфляції
Економіка Польщі
Рівень грошових доходів населення та система його соціального захисту
Макроекономіка як наука
Задачі з макроекономіки
Особливості поєднання грошової та фіскальної політики в Україні
Контрольна робота з дисципліни "Макроекономіка" (Варіант 4)
Інноваційна модель
Інфляція
Основні методи антиінфляційної політики держави
Суть і основні категорії макроекономіки
Основні напрями фіскальної політики урядів в умовах фінансової кризи