Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   50 грн.
ЦЕНА:   114 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Технологія надання туристичних послуг на прикладі “Стопхай-Тур”   (ID работы: 4736)

Направление: Туризм
Предмет: Туризм и туристический бизнес
Тип работы: Дипломная работа
Число страниц: 106
Год защиты: 2006
Язык: Украинский
Содержание
ВСТУП
РОЗДІЛ І. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА „СТОПХАЙ-ТУР”
1.1. Загальна характеристика фірми СПД “Стопхай-Тур”
1.1.1 Базова характеристика туристського підприємства
1.1.2 Структура управління СПД “Стопхай-Тур”
1.2. Основні напрямки діяльності тур фірми „Стопхай-Тур”
1.3 Аналіз технологічних процесів діяльності туристичного підприємства при організації нового туристичного маршруту
1.3.2 Аналіз технологій в процесі виробництва туристських послуг
1.3.3 Аналіз технології в процесі споживання туристських послуг
РОЗДІЛ. ТЕХНОЛОГІЯ ГОСТИННОСТІ ГОТЕЛЮ „САНКТ-ПЕТЕРБУРГ”
2.1 Загальна характеристика готелю “Санкт-Петербург”
2.1.1 Місце розташування, підпорядкованість, призначення, місткість, поверховість, рівень комфорту
2.1.2 Склад основних функціональних приміщень
2.1.3 Функціональна схема готелю „Санкт-Петербург”
2.1.4 Планувальна організація технологічного процесу приміщень вестибюльної служби готелю "Санки-Петербург"
2.1.5 Планувальна організація технологічного процесу приміщень житлового поверху
2.2 Технологія готельних послуг готельного комплексу “Санкт-Петербург”
2.2.1 Структура та зміст технологічного процесу прийому та розміщення в готельному підприємстві 29
2.2.2 Структура технологічного процесу експлуатації приміщень житлового поверху готельного підприємства
2.2.3 Автоматизація технологічних процесів готельних послуг в готелі „Санк-Петербург”
2.3 Визначення рівня готельних послуг “Санкт-Петербург”
2.3.1 Аналіз потреби у готельних послугах
2.3.2 Розрахунок об’єму наданих послуг
2.3.3 Визначення і аналіз рівня готельних послуг
РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ НАДАННЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ „САНК-ПЕТЕРБУРГ”
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.1.1 Тип і клас підприємства, потужність, підпорядкованість
3.1.2 Концепція та профіль роботи ресторану
3.1.3 Атмосфера ресторану
3.1.4 Планувальна організація технологічного процесу, функціональна схема приміщень, схема технологічних потоків
3.2. Технологія надання ресторанних послуг
3.2.1 Технологічні процеси підприємств харчування
3.2.2 Тенхнологічний процес перед закупівельних процедур
3.2.3 Технологічний процес приготування кулінарної продукції
3.2.4 Технологічний процес сервісного обслуговування
3.3. Визначення якості наданих ресторанних послуг
3.3.1 Основні умови підприємства, що забезпечують якість ресторанних послуг
3.3.2 Використання методів, що визначають показники якості
3.3.3 Оцінка рівня якості послуг
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления
Вплив рекреаційної діяльності на екологічну ситуацію Рівненської області
Технологія надання туристичних послуг на прикладі ТОВ “Карабейніков”
Місце авіаційних перевезень у туристсько-рекреаційній діяльності. Теоретичний та практичний аспекти
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „Тур-експрес ЛТД”, готелю „Імпреса”, ресторану „Walter’s”
ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНІ РЕСУРСИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ
Туристично-рекреаційний потенціал Закарпатської області
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОСЛУГ на прикладі: туристського підприємства „T.REX”, готелю „Пролісок”, ресторану „Ярославів двір”
Виставковий маркетинг в діяльності туристичної фірми (на прикладі туристичної фірми)
Організація роботи служб, що забезпечують замкнутий технологічний цикл обслуговування туристів
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнес
Звіт
Стан та основні напрямки поліпшення якості надаваємих послуг туристичного комплексу “Хрещатик”
The impact of the game of football in Tourism
Моделі професійної підготовки та можливість менеджерів індустрії туризму
Туризм в Україні і його складові
Організація роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану "Женева"
Специфіка формування туристичної інфраструктури
Зелений туризм в Хмельницькій області
Рекреаційне природокористування Вінницької області
Реклама в туризмі
Сучасні технології франчайзингу в туристичному бізнесі
Стан і перспективи розвитку готельного господарства України
Формування збутової мережі міжнародного туристичного оператора в середовищі Інтернет
Технологія створення туристичного продукту , розробка програми перебування туристів та дотримання туристичних формальностей
Туристичні ресурси Сінгапуру
Особливості організації турів вихідного на прикладі туристичного агентства “Медіаінфортур”
Технологія надання туристичних послуг на прикладі туристичної фірми "ГАМАЛІЯ"