ЦЕНА:
30 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
69 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Аналіз теоретичних та практичних умов трудомісткості продукції на прикладі ВАТ “Київська макаронна фабрика” (ID работы: 4678) |
Направление: | Экономика |
Предмет: | Экономический анализ |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 77 |
Год защиты: | 2006 |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
1.1 Економічна сутність продуктивності як кінцевого результату діяльності підприємства
1.2 Поняття про трудомісткість та продуктивність праці
1.3 Поняття та сутність факторів продуктивності
1.4 Нормування праці та державне регулювання питань занятості
1.5Методичні основи планування продуктивності та трудомісткості праці
РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
2.1 Організаційно – економічна характеристика відкритого акціонерного товариства „Київська макаронна фабрика”
2.2.Аналіз та оцінка фінансово - господарської діяльності підприємства
2.3 Аналіз виробничої трудомісткості ВАТ „Київська макаронна фабрика”
2.4 Трудомісткість продукції ВАТ„Київська макаронна фабрика”
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ „КИЇВСЬКА МАКАРОННА ФАБРИКА”
Таким чином, досліджуване підприємство добре укомплектовано трудовими ресурсами, а основні показники діяльності персоналуВИСНОВКИ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
1.1 Економічна сутність продуктивності як кінцевого результату діяльності підприємства
1.2 Поняття про трудомісткість та продуктивність праці
1.3 Поняття та сутність факторів продуктивності
1.4 Нормування праці та державне регулювання питань занятості
1.5Методичні основи планування продуктивності та трудомісткості праці
РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
2.1 Організаційно – економічна характеристика відкритого акціонерного товариства „Київська макаронна фабрика”
2.2.Аналіз та оцінка фінансово - господарської діяльності підприємства
2.3 Аналіз виробничої трудомісткості ВАТ „Київська макаронна фабрика”
2.4 Трудомісткість продукції ВАТ„Київська макаронна фабрика”
РОЗДІЛ ІІІ. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ „КИЇВСЬКА МАКАРОННА ФАБРИКА”
Таким чином, досліджуване підприємство добре укомплектовано трудовими ресурсами, а основні показники діяльності персоналуВИСНОВКИ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Другие работы этого направления