ЦЕНА:
15 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
34 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Контрольна бухоблік підприєсмства харчової промисловості (ID работы: 4652) |
Направление: | Учет и аудит |
Предмет: | Бухгалтерский учет |
Тип работы: | Контрольная работа |
Число страниц: | 23 |
Год защиты: | 2006 |
Язык: | Украинский |
Задание
1. Облік витрат і доходів підприємства від реалізації продукції, робіт і послуг
Завдання №1
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №1
1.1.Скласти план-меню.
1.2.Скласти розрахунок калькуляції продажних цін страв в калькуляційних картках для ідальні III націночної категорії, націнка 23%
1.3.Розрахувати необхідну кількість сировини та продуктів згідно плану меню.
1.4. Виписати вимогу-накладну №85 від 10.09.06 року на відпуск продуктів з кладової на виробництво
1.5.Скласти акт про реалізацію та відпуск виробів кухні.
Умова задачі.
Витяг зі «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий» (1982)
Таблиця 1
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
259 Суп молочний з крупою 185
1 Молоко 800 800 3,00 148
2 Крупа рисова 70 70 4,00 13
3 Масло вершкове 12 12 4,00 2
4 Цукор 10 10 4,00 2
Вихід 1000
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
618 Печінка смажена 200
1 Печінка ялова 170 141 18,00 34
2 Мука пшенична 3 3 3,00 1
3 Жир твариний 6 6 3,00 1
4 Зелень 4 4 3,00 1
Вихід 50
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
757 Картопля відварена 200
1 Картопля 1333 1000 3,00 267
2 Маргарин столовий 35 35 3,00 7
Вихід 1000
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини
Кг.
бруто нето
933 Компот із сухофруктів 200
1 Яблука, груші, урюк, курага 100 100 5,00 20
2 Цукор 100 100 5,00 20
3 Кислота лим. 1 1 2,00 0,2
Вихід 1000
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Завдання №1
Завдання №2
Список використаної літератури
Завдання №1
1.1.Скласти план-меню.
1.2.Скласти розрахунок калькуляції продажних цін страв в калькуляційних картках для ідальні III націночної категорії, націнка 23%
1.3.Розрахувати необхідну кількість сировини та продуктів згідно плану меню.
1.4. Виписати вимогу-накладну №85 від 10.09.06 року на відпуск продуктів з кладової на виробництво
1.5.Скласти акт про реалізацію та відпуск виробів кухні.
Умова задачі.
Витяг зі «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий» (1982)
Таблиця 1
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
259 Суп молочний з крупою 185
1 Молоко 800 800 3,00 148
2 Крупа рисова 70 70 4,00 13
3 Масло вершкове 12 12 4,00 2
4 Цукор 10 10 4,00 2
Вихід 1000
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
618 Печінка смажена 200
1 Печінка ялова 170 141 18,00 34
2 Мука пшенична 3 3 3,00 1
3 Жир твариний 6 6 3,00 1
4 Зелень 4 4 3,00 1
Вихід 50
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
757 Картопля відварена 200
1 Картопля 1333 1000 3,00 267
2 Маргарин столовий 35 35 3,00 7
Вихід 1000
№
страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини
Кг.
бруто нето
933 Компот із сухофруктів 200
1 Яблука, груші, урюк, курага 100 100 5,00 20
2 Цукор 100 100 5,00 20
3 Кислота лим. 1 1 2,00 0,2
Вихід 1000
Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Другие работы этого направления