Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   15 грн.
ЦЕНА:   34 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Контрольна бухоблік підприєсмства харчової промисловості   (ID работы: 4652)

Направление: Учет и аудит
Предмет: Бухгалтерский учет
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 23
Год защиты: 2006
Язык: Украинский
Задание
1. Облік витрат і доходів підприємства від реалізації продукції, робіт і послуг
Завдання №1
Завдання №2
Список використаної літератури

Завдання №1
1.1.Скласти план-меню.
1.2.Скласти розрахунок калькуляції продажних цін страв в калькуляційних картках для ідальні III націночної категорії, націнка 23%
1.3.Розрахувати необхідну кількість сировини та продуктів згідно плану меню.
1.4. Виписати вимогу-накладну №85 від 10.09.06 року на відпуск продуктів з кладової на виробництво
1.5.Скласти акт про реалізацію та відпуск виробів кухні.
Умова задачі.
Витяг зі «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий» (1982)
Таблиця 1

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
259 Суп молочний з крупою 185
1 Молоко 800 800 3,00 148
2 Крупа рисова 70 70 4,00 13
3 Масло вершкове 12 12 4,00 2
4 Цукор 10 10 4,00 2
Вихід 1000


страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
618 Печінка смажена 200
1 Печінка ялова 170 141 18,00 34
2 Мука пшенична 3 3 3,00 1
3 Жир твариний 6 6 3,00 1
4 Зелень 4 4 3,00 1
Вихід 50

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини Кг.
бруто нето
757 Картопля відварена 200
1 Картопля 1333 1000 3,00 267
2 Маргарин столовий 35 35 3,00 7
Вихід 1000

страви Назва страви Норма закладки,г. Ціна роздрібна
За 1 кг. Кількість страв за планом-меню Необхідна кількість сировини
Кг.
бруто нето
933 Компот із сухофруктів 200
1 Яблука, груші, урюк, курага 100 100 5,00 20
2 Цукор 100 100 5,00 20
3 Кислота лим. 1 1 2,00 0,2
Вихід 1000


Завдання №2
2.1.Визначити роздрібний товарообіг за актом про реалізацію виробів кухні (по завданню №1)
2.2.Документально оформити здачу виручки від реалізації продукції до каси підприємства.
2.3.Випасити супровідну відомість №102 від 10.06.06 року на здачу виручки до банку.
Другие работы этого направления
Облік витрат рослинництва
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" Варіант 6
Організація та методика обліку зобовязань підприємства, організації, установи на прикладі ТзОВ фірма «Інфоком»
Задача бухоблік
Сучасний бухгалтер контрольна
Організація обліку та аналізу основних засобів тепличного господарства громадського обєднання садівничого товариства "Дельта"
Задача з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Облік субєкта малого підприємництва
Задача з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 22)
Практичне завдання з бухгалтерського обліку
Контрольна робота з дисципліни "Облік і звітність в оподаткуванні" (Варіант 4)
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік" Варіант 3
Звіт переддипломної практики спеціальності "Облік і аудит"
Інформаційні системи і технології в обліку
Облік і контроль основних засобів на прикладі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Джанкойського району
Інвентаризація як метод обліку і контролю діяльності сільськогосподарських підприємств на прикладі ПАТ "Компанія "Райз"
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік у зарубіжних країн"
Облік розрахунків з покупцями та замовниками на прикладі Публічного акціонерного товариства «Компанія «Райз»
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 6)
Задачі з бухгалтерського обліку
Облік і звітність в оподаткуванні 5 завдань
Задача з бухгалтерського обліку
Облік витрат виробництва
Система рахунків бухгалтерського обліку їх зміст і класифікація
Бухгалтерський облік
Облік і аналіз (аудит) розрахунків з дебіторами та кредиторами на прикладі бази дослідження ТОВ ДОРСС
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА ОБЛІКУ ЗОБОВЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА, ОРГАНІЗАЦІЇ, УСТАНОВИ НА ПРИКЛАДІ ПП «АРТ-ДИЗАЙН»
Контрольна робота з дисципліни "Бухглтерський облік" (Варіант 1)
Методика і організація обліку та аналізу доходів, витрат, фінансових результатів операційної діяльності підприємства (на прикладі підприємства ВАТ завод «Маяк»)
Судова бухгалтерська експертиза
Бухгалтерський облік
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 7)
Методика і організація обліку й аудиту наявності та руху готової продукції підприємства
Контрольна робота з дисципліни «Бухгалтерський облік» (Варіант 4)
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Консолідація фінансової звітності
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 1)
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 3)
Облік грошових коштів на прикладі ТОВ "Фора"
Задача з дисципліни Бухгалтерський облік"
Облік розраунків з бюджетом за податком на додану вартість
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік" (Варіант 3)
Облік у зарубіжних країнах
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Задачі з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
Практична робота з дисципліни "Бухгалтерський облік"
ОБЛІК І АНАЛІЗ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ: МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ
Бухгалтерський облік (Варіант 7)