ЦЕНА:
60 грн.
|
|
|
ЦЕНА:
138 руб.
|
|
|
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
|
||
Тема работы: | Організації та особливості обслуговування корпоративних вечірок (ID работы: 4354) |
Направление: | Гостиннично-ресторанный бизнес |
Предмет: | Кейтеринг |
Тип работы: | Курсовая работа |
Число страниц: | 46 |
Год защиты: | 2011 |
ВУЗ: | Киевский Национальный Университет Культуры и Искусств (КНУКИМ) |
Язык: | Украинский |
Содержание
ВСТУП
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК
1.1. Сутність та класифікація корпоративного обслуговування корпоративних заходів
1.2. Особливості організації та матеріально-технічне забезпечення обслуговування корпоративних вечірок
2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК В ПРАКТИЦІ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності кейтерингової компанії «Кейтеринг-Плюс»
2.2. Аналіз організації обслуговування корпоративних вечірок компанією «Кейтеринг-Плюс»
3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ ВЕЧІРКИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК
1.1. Сутність та класифікація корпоративного обслуговування корпоративних заходів
1.2. Особливості організації та матеріально-технічне забезпечення обслуговування корпоративних вечірок
2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК В ПРАКТИЦІ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
2.1. Загальна характеристика господарської діяльності кейтерингової компанії «Кейтеринг-Плюс»
2.2. Аналіз організації обслуговування корпоративних вечірок компанією «Кейтеринг-Плюс»
3. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ ВЕЧІРКИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ТОВ «КЕЙТЕРИНГ-ПЛЮС»
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Другие работы этого направления