Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   40 грн.
ЦЕНА:   91 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант №8)   (ID работы: 3186)

Направление: Экономика
Предмет: Экономический анализ
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 14
Год защиты: 2012
Язык: Украинский
Задание
ЗАДАЧА 1

Порівняльний і факторний аналіз показників за таблиці 1
Таблиця 1
№ Показники Минулий рік Звітний рік
1 Добова потужність підприємства, т 35 36
2 Коефіцієнт вткоритсання потужності 0,80 0,71
3 Число днів роботи за рік. діб 302 296
4 Випуск продукції за рік, т
5 Оптова ціна 1т, грн 1423 1488
6 Випуск продукції (реалізація), тис.грн
7 Чисельність промислово-виробничого персоналу, чол 780 775
8 Продуктивність праці, тис.грн/чол
9 Вартість основних виробничих фондів, тис.грн 48800 49100
10 Фондовіддача, грн/грн
11 Витрати на 1грн продукції 0,83 0,84
12 Валовий прибуток, тис.грн
13 Рентабельність продукції, %
14 Собівартість 1т,грн
15 Фінансові результати від іншої операційної діяльності, тис.грн 180 220,4
16 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування, тис.грн
17 Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис.грн
18 Фінансовий результат від звичайної діяльності (чистий прибуток), тис.грн
19 Вартість оборотних активів, тис.грн 14500 15100
20 Загальна рентабельність підприємства (активів), %

ЗАДАЧА 2

Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки
Таблиця 1
Випуск напоїв на ККЗ «Росинка» становив: тис.грн
Виріб 1-й рік 2-й рік 3-й рік 4-й рік 5-й рік
Апельсин 100 120 110 100 95
Персик 85 60 75 85 90
Лимон 120 105 95 100 85
Лимонад 115 135 143 148 155
Тархун 135 110 115 100 110
Софія Київська 110 150 140 135 140
Всього 665 680 678 668 675
Содержание
Теоретична частина
1.Особливості організації поточного та оперативного економічного аналізу
2.Аналіз обсягу виробництва продукції харчового підприємства
Практична частина
Задача 1
Задача 2
Список використаної літератури
Другие работы этого направления
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Аналіз ресурсної бази АКБ та роль заощадження населення у їх формуванні
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Контрольная з економічного аналізу
Курсова робота з дисципліни "Економічний аналіз"
Індивідуальне завдання з економічного аналізу
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант №4)
Контрольна робочий капітал
Сутність та cфера застосування SWOT-аналізу
Економічний аналіз
Аналіз фінансового стану підприємства на прикладі ПАТ "Компанія "Райз"
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Оцінка виконання прийнятих управлінських рішень на прикладі ВАТ „Астор” КР
Задачі з дисципліни "Управлінський облік"
Економічний аналіз
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз"
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант 10)
Аналіз витрат виробництва продукції на прикладі ВАТ „Астор”
Аналіз фінансового стану та фінансових результатів діяльності підприємства на прикладі ЗАТ «Шостківський сирзавод»
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз"
Аналіз фінансового стану підприємства (на прикладі ВАТ «Радсад»)
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз"
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз"
Економічний аналіз
Економічний аналіз контрольна
Контрольна робота з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант 9)
Задачі економічний аналіз
Аналіз ефективності використання власного капіталу підприємства. (на прикладі підприємства ДП ВАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 12»)
Задачі економічний аналіз
Економічний аналіз (Варіант 9)
Аналіз витрат виробництва продукції на прикладі "Київська продовольча компанія"
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант 14)
Аналіз ліквідності підприємства
Аналіз господарської діяльності контрольна
Аналіз форм фінансової звітності
Економічний аналіз
Аналіз формування прибутку
Бізнес-план міжнародного підприємницького проекту для ВАТ “Львівський автобусний завод”
Аналіз ефективності використання трудових ресурсів і оплати праці на підприємствах харчової промисловості
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз" (Варіант 3)
Оцінка виконання прийнятих управлінських рішень на прикладі ВАТ „Астор”
Співпраця України зі Світовим банком у докризовий та кризовий періоди, напрями та основні результати
Задачі з дисципліни "Економічний аналіз"
Аналіз теоретичних та практичних умов трудомісткості продукції на прикладі ВАТ “Київська макаронна фабрика”