Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   35 грн.
ЦЕНА:   80 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Система стратегічного управління   (ID работы: 2668)

Направление: Менеджмент
Предмет: Стратегический менеджмент
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 20
Год защиты: 2010
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Елементи системи стратегічного менеджменту
2. Стадії процесу стратегічного управління
3. Сутність системи стратегічного управління та методика її впровадження на підприємстві
Висновок
Список використаної літератури
Введение
Стратегічне управління базується на вивченні відносин, які можна охарактеризувати за допомогою системи «середовище-організація». Більшість серед існуючих сьогодні концепцій управління розглядає організацію як відкриту систему, котра постійно взаємодіє з окремими елементами зовнішнього середовища: іншими організаціями, банками, організаціями, що належать до соціально-політичних та економічних інституцій держави, місцевих органів тощо і дає змогу організаціям підтримувати більш-менш стійке становище, виживати в умовах, що постійно змінюються.
Концепції існування та розвитку організацій у зовнішньому середовищі використовують різні підходи та моделі, сформовані на базі різних теорій управління. Ще на початку XX сторіччя у перших працях з менеджменту зазначалось, що планування є інструментом, який допомагає у прийнятті
Заключение
Багато компаній приділяють недостатню увагу розробці стратегії і налагодженню системи стратегічного управління в цілому. Для того, щоб оцінити ситуацію, побачити недоліки існуючої стратегії і розробити план постановки стратегічного менеджменту, компанії, аудитори і консультанти пропонують проведення дослідження системи стратегічного управління в компанії. У підсумку клієнт отримає обґрунтовані рекомендації щодо впровадження нових механізмів прийняття стратегічних управлінських рішень, формалізації корпоративної стратегії та проектування ефективної моделі процесу стратегічного управління.
Дослідження системи стратегічного управління, яке часто називають стратегічною діагностикою, являє собою серію інтерв'ю з вищим керівництвом і представниками власника клієнта, яка поєднується з вивченням документів і проведенням аналітичних процедур. Результатом проекту є звіт за наслідками досліджень, у якому наводиться ґрунтовний аналіз діючої практики
Литература
1. Василенко В.А., Ткаченко Т.І. Стратегічне управління. Навчальний посібник. – К.: ЦУЛ, 2003. – 396 с.
2. Гуияр Ф.Ж. Келли Д.Н. Преобразование организации : Монография; 3-е изд., перераб. и доп. – М.: Дело, 2000. – 375 c.
3. Кадыров М.С. Система стратегического управления как основа реструктуризации бизнеса //Вестник ТИСБИ. – 2000. – №2. – С. 12-14.
4. Махмудов А.Г. Модель системы стратегического менеджмента на промышленном предприятии //Актуальні проблеми економіки, 2002 – №3 – С. 59-61.
5. Немцов В.Д., Довгань Л.Є. Стратегічний менеджмент: Навч. Посібник. – К.: ЕксОб, 2001.
6. Осовська Г.В., Фіщук О.Л., Жалінська І.В. Стратегічний менеджмент: Навч. посібник. – К.: Кондор, 2003. – 196 с.
7. Попов С.А. Стратегическое управление: 17-модульная программа для
Другие работы этого направления