Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   30 грн.
ЦЕНА:   69 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Моніторинг інвестиційного процесу   (ID работы: 2652)

Направление: Экономика
Предмет: Инвестиционный анализ
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 30
Год защиты: 2010
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Моніторинг інвестиційного процесу
2. Бізнес-план інвестиційного проекту, його характеристика, принципи та послідовність розробки
Висновок
Список використаної літератури
Введение
Ефективність діяльності компаній і фірм в довгостроковій перспективі, забезпечення високих темпів їх розвитку і підвищення конкурентоспроможності в нових умовах господарювання в значній мірі визначається рівнем їх інвестиційної активності і діапазоном інвестиційної діяльності. Це викликано залученням інвестицій перепрофілюванням, саме більшості підприємств, створенням великої кількості нових підприємств. Але для того, щоб залучити інвестиції, в тому числі і зарубіжні, необхідне аргументоване, ретельне оформлення пропозицій, які потребують капіталовкладень. Успішне формування бізнесу не може обійтись без чіткого і об’єктивного планового проекту. Статистичні дані про невдачі нових підприємств, вказують на те, що ризик є досить високим. Для того, щоб передбачити і попередити ці проблеми і використовують планування бізнесу, тобто розробляють бізнес-план.
Бізнес-план - це поширений у ринковій економіці інструмент менеджменту, основа конкретної маркетингової, фінансової, матеріально-технічної, кадрової політики введення власного бізнесу.
Бізнес-план - візитна картка, за якою потенційні партнери з бізнесу оцінюють шанси на успіх підприємницької справи, це мова ведення переговорів із
Заключение
Ефективне управління інвестиційною діяльністю передбачає використання фінансового аналізу інвестицій підприємства, який має сприяти отриманню суб'єктом управління необхідної інформації щодо інвестиційної діяльності з метою оцінки її доцільності, правомірності та ефективності.
Формування підприємством інвестиційних ресурсів має здійснюватися за рахунок власних коштів, а також із залученням позикового капіталу, з наступним погашенням його із суми прибутку від експлуатації інвестиційних об'єктів.
Власні інвестиційні ресурси підприємств можуть виступати у вигляді нерозподіленого прибутку та амортизаційних відрахувань, а залучені - у вигляді кредитів, позик.
Управління інвестиціями повинне ґрунтуватися на оптимізації співвідношення між рішенням поточних і стратегічних задач розвитку підприємства з урахуванням довгострокового характеру інвестиційних процесів, що повинно призвести до розширення виробництва і збільшення ефективності його діяльності.
У комплексній моделі аналізу інвестиційної діяльності чільне місце займає попередній аналіз інвестиційної діяльності, що полягає в аналізі ефективності інвестиційних проектів.
Не менш важливим моментом аналізу інвестиційної діяльності є і моніторинг реалізації інвестиційних проектів, як заключний етап інвестування, що передбачає контроль, поточний аналіз та аналіз ефективності використання інвестованого капіталу.
Литература
1. Агафонова Л. Г., Рога О. В.. Підготовка бізнес-плану: Практикум. — К.: Т-во "Знання", КОО, 1999.
2. Блэквелл Э. Как составитт бизнес-план. Пер. С. ОНГЛ. — М.: "Инфра" — М", 1996.
3. Буров В. П., Голь В. В., Козаков А. П. Бизнес-план инновационного проекта. — М.: ЦИПКК АП, 1997.
4. Вихрущ В. Бізнес-план — основа успіху. — Тернопіль: "Лілея", 1996.
5. Иванникова И. А. Бизнес-план инвестиционного проекта: Практическое пособие. — М.: Экспертное бюро. — М., 1997.
6. Іванов Ю. Б., Кравченко Ю. І., Хоменко М. М.Вступ до бізнесу. — К. "Лібра", 1995.
7. Козак І.М. Значення інноваційного спрямування інвестиційного процесу для адаптації підприємств фарфорово-фаянсової галузі до ринкових умов // Актуальні проблеми економіки. – 2006. – №2.– С.40-51.
8. Крупка Я. Д., Литвин Б. М. Інвестиційний бізнес-план. — К.:ІЗМН МОУ. — с. 131.
9. Липсиц И. Бизнес-план — основа успеха. — М.: Дело, 1994.
10. Малова Т.Л., Селівестрова Л.С. Розвиток методичних засад рейтингової оцінки інвестиційної привабливості акціонерних підприємств // Актуальні проблеми
Другие работы этого направления