Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   64 грн.
ЦЕНА:   147 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Задачі з дисципліни "Інвестування"   (ID работы: 2455)

Направление: Фінанси
Предмет: Инвестиции
Тип работы: Задача
Число страниц: 3
Год защиты: 2011
Язык: Украинский
Задание
ЗАВДАННЯ 1
Розрахуйте доходність, якщо інвестиції були на 60 тис.грн. в обладнання в першому році і в останньому році їх ліквідна вартість склала 10 тис. грн.., проект тривав 4 роки при щорічних прибутках в 20 тис. грн.

ЗАВДАННЯ 2
Розрахуйте чисту приведену вартість проекту, якщо після інвестицій в першому році на 160 тис. грн.. 4 роки отримувався прибуток в 60 тис. грн.

ЗАВДАННЯ 4
Перерахуйте в поточні умови 100 тис. грн.. прибутку, запланованого через 3 роки і бажаною доходністю вкладеного капіталу в 27%.

ЗАВДАННЯ 5
Розрахуйте загальну доходність, якщо третина коштів інвестора була вкладена в цінні папери, а все інше в виробництво продуктів харчування. За три роки капітал інвестора виріс на 67 відсотків, а фінансовий капітал виріс з 100 тис. грн.. до 137 тис. грн..

ЗАВДАННЯ 6
Розрахуйте термін окупності проекту, якщо після інвестицій в першому році на 160 тис. грн.. 4 роки отримували прибуток в 60 тис. грн..

ЗАВДАННЯ 8
Інвестування в 100 тис. грн.. буде давати річний прибуток у 40 тис. грн.. в наступні 4 роки. Визначте ефективність проекту. Очікувана доходність має бути не менше 20 відсотків.
Другие работы этого направления