Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   160 грн.
ЦЕНА:   366 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Підвищення якості обслуговування у готелі   (ID работы: 2108)

Направление: Гостиннично-ресторанный бизнес
Предмет: Ресторанный и гостиничный бизнес
Тип работы: Курсовая работа
Число страниц: 44
Год защиты: 2011
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Теоретичні аспекти поняття рівня обслуговування клієнтів готелів
1.1 Сутність поняття «рівень обслуговування»
1.2 Взаємозв'язок конкурентоспроможності організації та рівня
обслуговування клієнтів
1.3 Фактори, що впливають на рівень обслуговування клієнтів готелю
2. Аналіз рівня обслуговування в готелі «Соборний»
2.1 Загальноекономічна характеристика готелю «Соборний»
2.2 Аналіз рівня обслуговування в готелі «Соборний»
3. Шляхи вдосконалення рівня обслуговування в готелі «Соборний»
3.1 Впровадження заходів щодо вдосконалення доставки замовлення
в номер
3.2 Впровадження заходів щодо вдосконалення асортименту послуг,
що надаються
3.3 Розробка технічних і технологічних заходів щодо вдосконалення
якості обслуговування в готелі
Висновки
Список літератури
Додатки
Введение
Вступ
1. Теоретичні аспекти поняття рівня обслуговування клієнтів готелів
1.1 Сутність поняття «рівень обслуговування»
1.2 Взаємозв'язок конкурентоспроможності організації та рівня
обслуговування клієнтів
1.3 Фактори, що впливають на рівень обслуговування клієнтів готелю
2. Аналіз рівня обслуговування в готелі «Соборний»
2.1 Загальноекономічна характеристика готелю «Соборний»
2.2 Аналіз рівня обслуговування в готелі «Соборний»
3. Шляхи вдосконалення рівня обслуговування в готелі «Соборний»
3.1 Впровадження заходів щодо вдосконалення доставки замовлення
в номер
3.2 Впровадження заходів щодо вдосконалення асортименту послуг,
що надаються
3.3 Розробка технічних і технологічних заходів щодо вдосконалення
якості обслуговування в готелі
Висновки
Список літератури
Додатки
Заключение
У курсовій роботі були розглянуті загальнотеоретичні питання рівня обслуговування клієнтів, які дозволили визначити, що рівень обслуговування характеризується асортиментом послуг, що надаються, наявністю різних видів зручностей, їх стилем та якістю.
Готелі, що наймають та утримують кращих у галузі співробітників – професіоналів і формують команду однодумців, створюють собі велику конкурентну перевагу, яку буде дуже важко перейняти або скопіювати конкурентам.
Рівень обслуговування характеризується асортиментом послуг, що надаються, наявністю різних видів зручностей, їх стилем і якістю.
До найважливіших характеристик послуги, що забезпечують її здатність задовольняти певні потреби, належать такі, як надійність, люб'язність, довірчість, доступність, комунікативність та уважне ставлення.
Персонал відіграє особливу роль у розвитку готельного підприємства Мотивація є одним з найважливіших факторів, що визначають поведінку працівника в трудовому процесі.
Гарним готелем традиційно вважається той, де весь персонал об'єднаний одними завданням – догодити гостеві.
Аналіз діяльності готелю «Соборний» показав, що підприємство в цілому є рентабельним і фінансово стійким. Однак готель зіштовхнувся із проблемою асортименту послуг, а саме з неповнотою додаткових послуг, що надаються в готелі.
У зв'язку з виявленою проблемою були запропоновані наступні заходи:
- удосконалення послуг обслуговування (можливість доставки замовлення в номер);
- удосконалення послуг обслуговування (удосконалення асортименту послуг, що надаються).
Розрахунок техніко-економічних показників ефективності проекту показав, що всі запропоновані заходи є економічно ефективними. Їх впровадження дозволить підвищити виторг, збільшити балансовий прибуток, тим самим підвищити рентабельність продажів.
У роботі також були докладно розглянуті такі технічні та технологічні заходи, як надання можливості виходу в Інтернет у всіх номерах та установка на всіх комп'ютерах відділу бронювання програм «Mail.ru», «Antispamer», антивірус Касперського.
Таким чином, поставлені цілі та завдання були виконані. Можна відзначити основні характерні риси підприємства: готель «Соборний» успішно функціонує на ринку, має стабільний попит з боку постійних клієнтів. Крім того, щороку число споживачів зростає. Розроблені заходи щодо вдосконалювання якості обслуговування збільшать їх кількість.
Литература
1. Бобцов А.А., Лямін А.В., Чежин М.С. Прогрммное забезпечення для роботи в Інтернеті. – Спб., 2002. – 98 с.
2. Бондаренко Г.А. Менеджмент готелів і ресторанів. – М., 2006. – 150 с.
3. Вайншейг А. Бездоганний сервіс. Щоб кожний клієнт почував себе королем. – М., 2006. – 152 с.
4. Вовків Ю.Ф. Технологія готельного обслуговування. – М.: ФЕНІКС, 2005. – 210 с.
5. Герчикова І.Н. Менеджмент. – М.: ЮНИТИ, 2000 – 180 с.
6. Єфімова О.П. Економіка готелів і ресторанів. – М., 2006. – 170 с.
7. Зубків А.А., Чибисов С.І. Довідник працівника готельного господарства. – М.: Высш. шк., 2000. – 260 с.
8. Іванова Т.І. Корпоративні мережі зв'язку. – М., 2008. – 211.
9. Инькова Н.А. Сучасні інтернет – технології в комерційній діяльності. – М., 2007. – 189 с.
10. Леонтьев В.П. Безпека в мережі Інтернет. – М., 2008. – 256 с.
11. Лощинский В.М. Сервіровка й етикет стола. – Мінськ: Элайда, 2000. – 150 с.
12. Медлик С. Готельний бізнес. – М.: ЮНИТИ, 2005. – 250 с.
13. Петров М.І. Безпека й персонал – М., 2006. – 238 с.
14. Романович В. Сервісна діяльність. – М., 2006. – 250 с.
15. Русеев Д.С. Технології бездротового доступу. – М., 2002. – 352 с.
16. Семенов В.С., Калінінський І.М., Попова Н.А. Готельне господарство. – М.: ЮНИТИ, 2001. – 270 с.
17. Сорокіна А.В. Організація обслуговування в готелях і туристських комплексах. – М., 2007. – 351 с.
18. Чалова Н.В. Практикум для барменів і офіціантів по обслуговуванню відвідувачів у ресторанах. – М., 2002. – 352 с.
19. Чудновский А.Д. Туризм і готельне господарство. – М.: ЭКМОС, 2000. – 190 с.
20. Шахнович І. Мир зв'язку. Сучасні технології бездротового зв'язку. – М., 2006. – 288 с.
21. Сайт готелю «Соборний»: http://www.soborniy.zp.ua/
Другие работы этого направления