Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   40 грн.
ЦЕНА:   0 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Експлуатація та обладнання терміналів   (ID работы: 185)

Направление: Точные и технические науки
Предмет: Транспорт
Тип работы: Контрольная работа
Число страниц: 32
Год защиты: 2008
Язык: Украинский
Содержание
Вступ
1. Описання термінального та складського господарства
1.1. Особливості перевезень повітряним транспортом
1.2. Облаштування терміналів «Міжнародного аеропорту «Бориспіль»
2. Правила доставки вантажів
2.1. Приймання вантажів
2.2. Упакування вантажів
2.3. Зважування вантажів
2.4. Оплата транспортування несупроводжуваного багажу
2.5. Обробка вантажів (загальні умови)
2.6. Порушення при перевезенні вантажів
2.7. Обробка визначених категорій вантажу
2.8. Зведена завантажувальна відомість
Висновок
Література
Введение
Становлення Української держави в умовах ринкових реформ сьогодні залежить від розв`язання багатьох правових проблем, у тому числі у сфері транспортних послуг. Транспорт є однією з найважливіших галузей національної економіки, від функціонування якої залежать усі сфери суспільного виробництва і соціальний клімат у державі.
Актуальність теми дослідження обумовлена великим значенням перевезень вантажу повітряним транспортом для економіки України, недосконалістю правового регулювання відносин, які пов’язані з повітряними перевезеннями вантажу та відсутністю комплексних наукових досліджень. Сьогодення зумовлює необхідність визначення та однозначного розуміння базових понять договору перевезення вантажу повітряним транспортом в умовах реформи цивільного права та формування нової системи зобов’язань; заповнення прогалин у дослідженні цього договору, що мають місце у вітчизняній літературі; визначення співвідношення норм чинного Цивільного, Господарського та Повітряного кодексів України, які регулюють відносини перевезення вантажу повітряним транспортом.
Заключение
Вантажні і пасажирські перевезення, що здійснює вітчизняний повітряний транспорт, займають незначне місце у загальному обсязі транспортних послуг. Але головна перевага повітряного транспорту полягає в швидкості доставки пасажирів і термінових вантажів на великі відстані (середня відстань доставки 1 пасажира повітряним транспортом у 10—15 разів більша від аналогічної на залізничному транспорті) .
Головними проблемами повітряної підгалузі транспорту є: комплектація парку, будівництво і реконструкція об’єктів авіаційно-виробничої інфраструктури, структурна реорганізація керування авіаційним транспортом, підвищення конкурентноздатності вітчизняних авіакомпаній.
Повітряний транспорт України є складовою системи транспор¬ту України. Основні засади функціонування повітряного транспорту закладено в Законі України «Про транспорт» та в спеціальному кодифікованому нормативному акті — Повітряному кодексі України.
Авіаційний транспорт — це усі види підприємств, організацій та установ, діяльність яких спрямована на створення умов та використання повітряного простору людиною за допомогою повітряних суден. Сукупність правових норм, що регулюють відносини між цими підприємствами та споживачами транспортних послуг в сфері авіації, утворює Повітряне право України.
Державне управління в сфері авіаційного транспорту зазнає значного впливу так званого «іноземного елемента» — міжнарод¬них організацій та відповідних міжнародних угод. З метою реалізації Угоди про цивільну авіацію і про використання повітряного простору, а також здійснення роботи Ради з авіації та
Литература
1. Баритко А. Супермагистраль XXI века // Независимая газета. - 1998. - 3 окт.
2. Гриневецкий С.Р. Транспортные коридоры: перспективы для региона // Судоходство. - 1998. - № 6-7. - с. 7-11.
3. Джангожин Р. Транспортные коридоры Украины и проблемы их безопасности // Зеркало недели. - 1999. - № 22. - 5 июня.
4. Транспорт України. - 1997. - № 2.
5. Безлюдько І. О. Характеристика договору перевезення вантажу повітряним транспортом // Наук. вісн. Нац. акад. внутр. справ України. – К., 2003. № 3. – C. 34-40.
6. Безлюдько І. О. Система договорів перевезення за новим законодавством України // Право України. – 2005. - № 9. – С. 46-49.
7. Безлюдько І. О. Відповідальність перевізника за порушення строків договору перевезення вантажу повітряним транспортом за цивільним правом України // Зб. тез Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців „Четверті осінні юридичні читання”. – Хмельницький: Вид-во Хмельницького ун-ту управління і права, 2005. – С. 18-22.
Другие работы этого направления