Главная О проекте Условия работы Скидки Вакансии Цены и гарантии Способы оплаты Заказать работу Контакты
рус.укр.
Pасширенный поиск
ЦЕНА:   32 грн.
ЦЕНА:   74 руб.
Данную работу можно скачать сразу после оплаты!!!
Тема работы:

Інвестування-вирішення задач   (ID работы: 1754)

Направление: Фінанси
Предмет: Инвестиции
Тип работы: Задача
Число страниц: 4
Год защиты: 2010
Язык: Украинский
Задание
Завдання 1
Визначити інвестиційний грошовий потік інвестиційного проекту за даними таблиці. Розрахувати граничний щорічний ануїтетний потік вигід, який забезпечить прийняття проекту за критерієм чистої дисконтованої вартості за умови, що прогнозна ліквідаційна вартість дорівнюватиме нулю.
Балансова вартість ОВФ на початок року, тис грн. Витрати (без ПДВ) за проектом на поліпшення ОВФ, тис грн Доходи від продажу старих ОВФ, тис грн Балансова вартість старих ОВФ, тис грн Витрати без ПДВ на придбання нових капітальних активів та збільшення потреб в ЧРК тис грн. Річна дисконтна ставка, % Життєвий цикл проекту, років
3000 250 100 150 800 12 8

Завдання 2
Визначте паритетну ціну імпорту транспортних засобів у воріт вітчизняного заводу в національних грошових одиницях, якщо ціна FOB в іноземній гавані 3 млн. доларів, імпортне мито 500 тис. доларів. Витрати в країні на збут та транспортування продукції проекту 5 млн. національних грошових одиниць. Офіційний курс долару в країні 10 грошових одиниці, а стандартний коефіцієнт перерахунку для продукції проекту 0,75.
Другие работы этого направления